2014/03/01

3 Tipp A Tavaszhoz! :)


Szerencsére a tavasz végre beköszöntött. :) Ami azt is jelenti, hogy itt az ideje annak, hogy kibújj a barlangodból, mert már nem tudod azt használni kifogásnak, hogy miért nem mozdulsz ki, hogy hideg van. :D Szóval, vége annak az időnek, amikor bent fogsz ülni, és a gépedet/telódat nyomkodod, vagy TV-t nézel! *drámai hang* 
Jó, a helyzet talán nem ennyire drámai, de azért szerintem abban egyetértünk, hogy jó pár sokkal jobb dolgot lehet kezdeni az életeddel, főleg, ha tavasz van. És én most ezért vagyok itt. :)) :D Mostantól én vagyok a személyes tanácsadód, megegyeztünk? :D
Na, jó, ahelyett, hogy tovább írogatok hülyeséget, belekezdek inkább. :)

1. Csinálj tavaszi dekorációkat a szobádba!



Hát, ez nekem is be van tervezve, és már csinálgatom is. A lényeg az, hogy a télieket most már leszedd, és helyette rakj fel valami újat. Igazából mindegy milyet, mert tavaszra annyira jellegzetes dekorációt nem lehet csinálni, mint karácsonyra vagy halloween-re. Viszont utána nézhetsz a boltokban, hátha vannak cuki kis virágfüzéreik, amiket fellógathatsz a polcaidra vagy az ágyadra. :) Tavasszal szerezz be néhány vázát, és rakj belük igazi vagy mű virágokat. Az ablakra pedig csinálhatsz üvegfestéssel virágos mintákat. Jól tudnak azok mutatni. :) 
Amúgy a Kik-et nagyon ajánlom, mert mindig vannak szezonális dekorációik, és kétszer-háromszor olcsóbban, mint az ilyen puccos helyeken. :) Én is vettem most négy tavaszi dísztárgyat. :)
Végül azért mégis sikerült összeszednem pár tavaszi ötletet, de ha nektek is vannak még, akkor nyugodtan megírhatjátok.
A fenti tutorial videóban találtok néhány általános DIY és dekorációs ötletet. :) 

2. Menj ki többet a szabadba!




Mivel most már valószínűleg jó idő lesz, nyugodtan megteheted, hogy többet kimozdulsz! Tök jó program elmenni például kirándulni valahova, vagy csak sétálni és fagyizni egyet, hidd el. És a legjobb, hogy legtöbbjüket ingyen is megteheted! Csak néhány szendvicset, és innivalót kell csomagolnod, és elindulnod. :)
Ha meg véletlen rosszabb az idő, akkor is elmehettek benti programokra, akkora hideg úgysem lesz, hogy elindulni se legyen kedved. :) Például korizni fedett helyen, vagy mozizni, vagy plázázni. (Ja, és tanuljatok a hibámból: semmiképp se legyen meki a közelben. Főleg nem kettő. Mert mi, amikor elmentünk korizni, kétszer is bementünk, mert megkívántunk valamit. :D) (De persze havonta egyszer-kétszer az is jó tud lenni. :D)

3. Az időjárás is "boldogabb": légy te is az! :)




Wow, ekkora sablonszöveget! :D De ettől függetlenül igaz. Biosz tanárunk mondta, hogy a borús idő már magában rossz hangulatot és elnyomottságot eredményez mindenkinél, de most már remélhetőleg nem lesz ilyen az idő. Ergo, ha süt a Nap és kék az ég, csicseregnek a madarak, rügyeznek a fák és a többi, akkor miért nem igyekszel meglátni ebben is a jót? :)

By Vivianne

2 megjegyzés:

  1. Én nem csak dekorációt változtatok a lakásban, hanem sokszor át is rendezem :)

    VálaszTörlés
  2. Névtelen18/1/15

    Az nagyon jo!!

    VálaszTörlés