2014/11/29

❄Ötletek télre: outfittek, dekorációk, előkészületek❄

Elérkezett ez az idő is újra...El se tudom hinni. Csak most volt nyár. Csak most kezdődött a suli. Csak most volt az őszi szünet. És már megint tél van. Brrr, de gyorsan megy az idő.
Viszont sok jó dolog van a télben: hó, forró csoki, Karácsony, Mikulás, az egész "holiday-season"-nek a hangulata... És hogy jobban rá tudj hangolódni az évszakra, itt van néhány ötlet, hogy hogyan dekorálhatod ki a szobádat, hogy milyen outfit-teket hordj, és csak úgy, hogy hogyan tedd téliesebb hangulatúbbá a hétköznapjaidat. Let's get started! :)
Ahogy az tőlem megszokott, videókat fogok itt hagyni nektek, amiben rengeteg praktikát találhattok. És amikor majd kidekorálom a saját szobámat is valami DIY cuccal, akkor arról majd hozok képeket is. :) (Még mindig tervben van ez a Room Tour Képekben cikk, csak most épp nagy átalakításban vagyok a szobámban, úgyhogy még egy kicsit várni kell...)

Szóval, itt vannak a videók. Téli inspirációs képekért pedig látogasd meg a Facebook oldalamat: https://www.facebook.com/belepeslanyok













Remélem, hogy tetszettek a videók! :D Happy Winter! :) 

2 megjegyzés:

  1. Szia, lehetnék társszerkesztő a blogon??? Nagyon-nagyon szeretem és blogolni is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Köszönöm az érdeklődést, és örülök, hogy tetszik! :)) De sajnos nem tervezek társszerkesztőt felvenni, bocsi :/

      Törlés